Amigo Mexicanon, Arturon kanssa, käytiin eilen viereisellä vuorella jossain kansallispuistossa ajelemassa, näytti myös kaupungin keskustaa ja etelän hienostoalueita. Täytyy kyllä sanoa, että yllättävän pienet on noi keskustan alueet täällä, taloa kyllä piisaa ihan ziljoonasti joka suuntaan mutta silti hoodit vaikuttaa pienehköiltä. 

Käytiin myös about suurimmassa ostoskeskuksessa, se oli kyllä iso ja ilmastointi <3 <3. Kiva vääntö oli et saatiin puhelimet edes jollain tapaa skulaamaan, onneksi oli Arturo tulkkina.. Ensinnäkin mä jouduin ostaa uuden puhelimen ku ei ollu kolmitaajuuspuhelinta. Ostin toki halvimman, Nokia 1100. Ei taas toimi Euroopassa mut aika sama. 460 pesoa, sis. 100 pesoa puheaikaa, eli itse puhelin maksoi jotain 25e :) Kiva taistelu prepaid-liittymien kanssa: koska täällä ei ole pin-koodia sim-korteissa, pitää kaikki asiat härösti varmistaa jostain palvelunumerosta. Eli kun osti prepaid-simin, piti sen jälkeen soittaa johonkin numeroon johon kerrotaan oma puhelinnumero, nimi, syntymäaika ja osoite. Käytettiin Arturon kotiosoitetta kun eihän meillä mitään osoitetta ole, kodittomia kun ollaan.. Linjat oli toki vielä ihan tukossa, ja sitten toisessa päässä oli jotain ihme häröjä jotka vaan Arturon mukaan sähläs jotain menemään sen sijaan että ois tehny töitään.

Anna veti matkan ekat herneet nenään kun sen kolmitaajuuspuhelin ei jostain syystä tahdokaan täällä toimia ja se osti sitten samanlaisen puhelimen ku minä. Tietenkään se ei nyt sitten yhtään tykkää siitä ja kiukuttelee vaan :)

Mun Suomi-sim ei nyt sitten toimi tossa uudessa(kaan) puhelimessa jostain syystä, kai ku on eri taajuuksille tehty tjsp. Ts. mulla ei taida toimia toimia Suomi-numero sitten vuoteen. Jos tahdotte tekstailla (tai soittaa) niin mielellään, mun uus numero on +52 811 537 9294 :)

Nyt Anna sai muuten just toimimaan vanhan puhelimensa, siinä piti valita taajuus manuaalisesti. Naiset :)

Oon ihan katkera eilisestä. Meidän piti mennä tutustumaan vanhaan kaupunkiin (siellä on kaikki yöelämä), syödä ja käydä parilla drinksulla. Tultiin hotellille kahdeksan aikaan illalla ja tytöt oli ihan rättiväsyneitä. Ysiltä ne oli jo molemmat about unessa eikä enää suostunu lähtemään mihinkään. Jäi sitten illallinenkin syömättä, en enää ikinä lähde pelkkien tyttöjen kanssa mihinkään :p

Tänään varmaan tutustutaan lisää lähialueisiin ja illalla olis tarkoitus mennä leffaan. Eivät kuulemma dubbaa täällä, on vaan subit sitten epsanjaksi. Ehkä niitä tulee vähän sitten seurattuakin jos oikein yrittää :)