Onpas nyt olevinaan koko ajan niin kiirusta ettei ehdi kirjoittamaan.. tai ehkä se on se, että tahdon kirjoittaa huolella sitten kun kirjoitan.. nojoo, nyt mulla on about 10min sauma kirjoitella tähän.

Tuo otsikko on jotain mitä oon hokenu jo useamman päivän.. Reetta hokee koko ajan "Un poco extrañjo" (vähän omituista) ja minä "Un poco loco" (vähän hullu(a)). Kuvastaa taas ihan hyvin täällä oleilua :) Lauantaina tutustuttiin yöelämään, oltiin Barrio Antiguossa jossain härö sisäpihalla missä oli turkasen paljon ihmisiä ja monta baaria. Osuttiin Vesaan (Pirilä), Satuun ja niiden seurueeseen ja paineltiin randomina baariin missä soi vanhahkoa mutta ihan hyvää musaa ja se oli aivan täynnä ihmisiä. Heiluttiin partsilla ja juotiin litroseja, eli litran mukeja jotain drinksua. Paitsi että Vesan seurueen epsanjalainen tilasi sitten niille pullon bacardia pöytään, näköjään sekin sitten onnistuu täällä :) Meininki oli kyl aika erilaista ku Suomessa, kaikki törmäili toisiinsa muttei se ketään tuntunut haittaavan, kaikki enemmän tai vähemmän tanssi ja lämpimässä yössä on kiva heilua.

Sunnuntaina muutettiin sitten meidän kämppään, siitä kuvia vähän myöhemmin. Me saadaan (ehkä) netti lauantaina, siihen asti pitää kirjoitella koululla jos kirjoittelee. Ihan ok se kämppä, ei nyt kaikkein siistein mutta kaikki on kompensoitu loistosijainnilla ja bilispöydällä :) Illalla huidon torakkasprayta menemään ja sain sillä meidän kuistin raoista ulos jotain 20+ torakkaa, tytöt oli kauhuissaan :)

Parhuutta on paikalliset supermarketit. Kaikki on vaan niin halpaa (paitsi osa tuontikamasta). Aamupalaleivän päälle toki goudaa ja ilmakuivattua kinkkua, halpaa ku saippua. Anna meinas hukkua donitsiosastolle ja mä olin ihan kuola poskella lihatiskillä. Pitäis varmaan ostaa grilli :) Astioita kämpässä ei ollu oikeestaan yhtään, ne piti sitten ostaa. Mitenköhän meitä edeltäneet ranskalaiset siellä on oikein eläny..

Tänään sitten alkoi jutskat koululla, orientaatiota koko tää viikko. Tutustuttiin paljon muihin ulkkareihin, juteltiin kyllä oikeastaan pelkästään englanniksi, ainakin minä. Eiköhän se siitä vielä. Nähtiin muita suomalaisia ja vaihtelin numeroita yhden ruotsalaisporukan kanssa.. taino yks niistä on Ahvenanmaalta mut ruotsalainen mikä ruotsalainen :p Kiva saada jotain muutakin seuraa ku noi tytöt, eivät nyt kuitenkaan ihan parasta olustelu- tai äijäilyseuraa :) About 99% varmuudella saadaan meidän kämppään neljänneksi Julio, se on Ecuadorista mutta opiskelee koko tutkintonsa täällä, tosin viime vuoden oli vaihdossa Barcelonassa. Vaikutti tosi mukavalta.

Kohta on ulkkareiden illallinen, siitä ehkä vähän illanviettoa sitten vielä. Ostin kotiin 12 coronaa ja pullon Herradora-tequilaa :) Huomenna aamuysiksi koululle joten tuskin kovin railakkaasti tänään.