Jepp, kohta on sitten lähtö Zacatecasiin. Se on kait joku päälle miljoonan asukkaan kaupunki, tiedän siitä suunnilleen sen mitä wikipediakin. Mennään ainakin museoituun hopeakaivokseen ja lauantain kaivoksessa olevaan baariin/pileisiin. Lähtö on ihan kohta (puolilta öin), paluu joskus ysin aikaan su-iltana. Meitä lähtee Tecin porukkaa yhteensä 2 bussilista, saas ny nähdä mitä tästäkin taas tulee. Jengi on kovasti varautunut tankkaamaan koko bussimatkan, ite en nyt kovin aiheelliseksi näe kun perillä ollaan seitsemän maissa aamulla.. Tässä kuitenkin ote sähköpostilla saamistamme ohjeista:

"Podemos tomar en el camino, en el autobús, lleven sus bebidas si
gustan, también llegaremos a un 7 eleven antes de salir de Monterrey."

Mun (huono) suomennos: "Voimme juoda matkalla, bussissa, ottakaa mukaan juomaa mistä tykkäätte, pysähdymme myös seven/elevenissä poistuessamme Monterreystä."

Lupaa hyvää yöunien kannalta :P Noh, toisin ku Cuatro Cienegasin reissulla, nyt ei mennä kyl taakse istumaan.. Meitä lähtee siis Anna, Reetta, minä ja Vesa, lisäksi Essi myös näemmä.. muista en sitten oikein tiedäkään. Toinen bussi, jonka opiskelijat ihan keskenään hommasivat itelleen, on sitten täynnä bile-eläimiä ympäri muailmaan, kuulemma varustautuvat  7 tunnin matkaan 15 bacardipullolla (33 henkeä). Siinähän imeskelevät sitten, pitänee läpsiä niitä huomenna aamulla :)

Matkaohjelma näytti aika kivalta, toki tässä vaiheessa on jo oppinut ettei se kuitenkaan pidä pätkän vertaa paikkaansa. Etukäteen voi silti antaa propsit kauniista ajatuksesta :) Ajattelin nyt ottaa mun kamerankin mukaan ja ostaa siihen seiskareiskasta patterit, ehkä joku kuva päätyis blogiinkin asti..