Yritetääs nyt uudestaan.. tällä kertaa ensin notepadilla.

Eilisillasta asti on satanut, ei nyt kovin kovaa mutta satanut jatkuvasti. Ekaa kertaa jouduin sateessa kävelemään koululle ja sieltä takaisin, pitäis varmaan joku sateenvarjo hommata. Hurrikaani John tuntuu täällä asti, tosin vaan sateen muodossa. Ja kai se sadekausikin sitten tälleen ilmenee :) Lisäksi tää päivä on ollu reippaasti kylmin tähän mennessä, varmaan 22-26 astetta tjsp, Annalla äsken paleli varpulit kotona tuuletinlampun alla, un poco extraño :)

Hirveesti pitäis suunnitella reissuja ja päättää mitä tehdä ja kenen kanssa.. huomenna anna tahtoo Far Westiin (siihen cowboybaariin), pakko kait taas mennä sitten open baarista kärsimään :) Perjantaina ois vaihtoehtoisesti jenkkifutismatsi koulun stadionilla tai sitten pääsis itse pelaamaan futista, sain kutsun yhen jengin matsiin. Riippunee krapulan määrästä ynnä muista tekijöistä kumpaan taivun :) Lauantaina olis köysilaskeutumiskurssi vuoristossa sadevarauksella. Illalla jonkun luona pool party, sekin varmaankin sadevarauksella. Vaihtoehtoisesti vois painella bussilla Texasin puolelle McAlleniin shoppailureissulle, sinne on bussimatkaa kait jotain 3 tuntia.

Ens viikolla on Meksikon itsenäisyysviikko, ite itsenäisyyspäivä on lauantaina. Ois vaikka mitä perinnejuhlaa yms, harkinnassa to-su matka Zacatecasiin kattoo jotain itsenäisyyspäiväjuhlintajutskoja. Seuraavalla viikolla, meidän synttäriviikolla (minä 21.9., Anna 24.9.) yritetään nyt fiksata jos päästäis pitkälle viikonlopulle Texasiin. Tarkoituksena olis siis lähteä To 21.9. alkuyöstä bussilla täältä, matka San Antonioon kestää jotain 9h eli oltais aamulla perillä. Bussimatka San Antonioon maksaa jotain 300 pesoa eli 21e :) Pari päivää San Antoniossa, toisena päivänä vierailu Six Flags -huvipuistoon, vähänkö oon mehuissani tosta huvipuistosta :) San Antoniosta sitten noin tunnin bussimatka Austiniin, siellä päivä tai kaksi. Paluu joko ma-aamuna tai ti-aamuna takaisin Monterreyhin.

Lisäksi tässä pitäis miettiä koska tahdottais lähteä Kaliforniassa käymään, samalla vois ehkä pyörähtää Vegasissa, saa nyt nähdä :) Talviloma alkaa tyyliin 22.11. tjsp, sillo sitten reissua todnäk. ainakin Ecuadoriin (Julio lupaili jotain majoitusta) ja mieluusti Chileen tai Peruun. Riippunaa toki rahatilanteestakin :D Ehkä vanhemmilta saa synttäri- ja joulusponssia vähän *wink* *wink*

Piru teidän kanssa, tylsimyksiä kun kukaan ei oikein oo tulossa täällä käymään. Tulisitte ihmeessä viimeistään keväällä jos ollaan Guadalajarassa, täällä on parempi yöelämä ja ehkä vähän enemmän luxxusta mut siellä on halvempaa ja sieltä käsin pääsee reissaamaan ympäri Etelä-Meksikon Maya- ja Azteekkinähtävyyksiä paremmin. Ainii, toki ois tarkoitus pyörähtää Yucatanilla ainakin Cancúnissa, siellä on älyttömän kauniit biitsit, viidakkoa ja mm. Chichén Itzá.

Tänään on taas kokkauskurssia. Saa nähdä millä mua nyt piestään, ehkä vois tietty kokeilla hiljaa olemista ja sivusta seuraamista mutta kaikki varmaan tietänee miten hyvin se multa onnistuu.. Pitää vaan kattoa, että veitset on kaukana Maestrasta siinä vaiheessa ku yritän sanoa sille jotain :)