Tässä sitä lomaillaan virallisesti tekemättä yhtään mitään. Sami tuli perjantaina, Peukku lauantaina. Eilen oli (vaihteeks) BBQ-kemut meillä, oli ihan hauskaan ja mentiin jopa paariinkin tällä kertaa, livebändit ja kaikki. Ihme tarjoilija kyl meillä siel baarissa: päästiin johkin semi-VIP -pöytään, sit ku tilattiin se väitti et niihin pöytiin voi ostaa vain (kalliita) tuontiviunoja.. noh, kyllä me bacardimme sitten saatiin lopulta kuitenkin. Lähtiessä sitten lasku oli 1280 pesoa (meitä oli monta), laitettiin 1400 pesoa ja sit kehtas väittää ettei oo tarpeeksi tippiä! Yleensähän tippi on vapaaehtoista prkl. Noh, onneksi oli meksikolaisia mukana, väänsivät tarjoilijan kanssa joku 5min, uhkasivat esimiehellä yms, tyytyi sitten 9% tippiinsä (ois vaatinu 10%-15%). Kumma sälli.

Tänään vähän kuvanvaihtelusessiota, huomenna tai ylihuomenna kiivetään ehkä uudestaan tohon cerro de la sillalle. Jotain kamoja, kuten takki, pitäis tässä ennen lähtöä ostaa. Kai tässä pitäis jotain muitakin asioita järjestellä, hmm. Mukavaa kyl ku ei oo mitään velvoitteita, torstain lähtöä tässä odotellessa. Lähdetään muuten joskus aamuviiden aikaan torstaina, urgh.

Matkan alkupään suunnitelma alkaa hahmottua, tässä alustavaa:
to 30.11. saapuminen Quitoon 21.45, yöpyminen
pe 1.12. Quito->Baños 3½h
1.12.-4.12. Bañosissa ja Puyossa mm. pyöräilyä, koskenlaskua, tulivuoribongausta, kuumia lähteitä, vesiputouksia ja viidakkoretki(?)
ti 5.12. Baños->Riobamba 1h, Riobamba->Cuenca 6h
ke 6.12. aamulla Cuencassa, hengailua
To 7.12. Ingapirca, Cuenca->Guayaquil 4h
7.12.-10.12. Julion luona Guayaquilissä, biitsiä yms hengailua, biletystä
10.12. Guayaquil->Mancora(Peru) 7h

Vähän on Perun päätäkin suunniteltu, näyttää tosiaan kyl siltä et aika loppuu kesken, voipi olla et joudutaan aikaistamaan tota Ecuadorista poistumista, tosin tuol Guayaquilissä ois kuitenkin kiva olla viikonloppuna, saapi nyt nähdä! Perussa ihan miljoonasti nähtävää ja etäisyydet aika suuria :( (ja lennot liian kalliita). Ketä muuten kiinnostaa noi Ecuadorin paikat niin Madventuresissa on settiä Quitosta, Bañosista ja muistaakseni myös Cuencasta. Jakso 16.