Loppukokeita pukkaa. Tänään olin espanjan loppukokeessa, huomenna ton finakurssin loppukoe, ehkä ainoa kurssi joka mulle täällä mitään merkitsee. Pitäis siis lukea.

Huominen tenttipä on sitten about viimeinen juttu mitä tuun koulun eteen tällä lukukaudella tekemään. Yks hassu juttelusessio (espanjaksi toki) toisen espanjanopettajan kanssa pe-iltapäivällä mutta siinäpä sitten se! Vois huomenna vaikka radalle siis, lauantaina tulee Reetan poikaystävä Sami kaverinsa kanssa, ehkäpä niillekin pääsee yöelämää sitten näyttämään!

Kaikki lähtee: Saara ja Maija tänään, Julio huomenna. Itekin jätetään Monterrey kohta läheks iäksi: tasan viikon päästä ollaan jossain Panaman yläpuolella tai ainakin siellä päin. Jos nyt täällä mihinkään lentoihinkaan voi luottaa. Matkakuume alkaa kohta kerääntyä, pitäis varmaan kamoja miettiä jo vähän, ainakin jotku kengät vissiin pitäis ostaa, ehkä myös paita. Inhaa ku pitää varautua kuumaan, yli +30 asteeseen biitsikeliin ja samalla myös nollatuntuman vuoristoilmaan. Ainii, takki pitäis, joku halpa ja harmaa ja lämpimähkö ehkä. Voee mun rahat :)

Blogi taas keränny julkisuutta, tällä kertaa haaviin osui Rovaniemeltä Monterreyhyn suuntaava sakki. Kyllähän sitä mielellään vastailee kysymyksiin vaikka tuskin koskaan nähdäänkään, ei nyt Guadalajara ja Monterrey varsinaisesti naapurissa ole (vähä sama ku Helsinki ja Kittilä paitsi et vähän kauempana viel kait). Sääli etteivät tuu Tecille opiskelemaan, oltais saatettu jo ratkoa meidän kämppätilanne molemmille suotuisalla lopputuloksella.

Tossa ote mun paikallisesta OREKista kaikille kiville. Asteikko on siis 0-100, P1,2,3 ovat väliarvosanoja, Prom on niiden keskiarvo ja tuo puuttuva Final on loppukokeen arvosana.

Jouni Jaakkola
Nombre de la Materia Calificaciones
P1 P2 P3 Prom Final
Administración financiera 88 100 100 96  
Español intermedio 1 90 82 95 89  
Destrezas comunicativas 2 88 87 91 88  
Doing business in Mexico 100 100 90 96  
Promedio mensual 91 92 94 92