Jopas oli Gracen synttärit tapahtumarikkaat. Just ku pääsin pe-aamuna kirjoittamasta, että mennää hienoon hotelliin, niin eiköhän oltu menetetty se varaus, Gracen faija ei sit ollu varmistanu joten varaus oli siirretty marraskuulle. Grace reppana oli ihan surkeana heti synttäriaamunaan :(

Noh, matkaan lähdettiin siis Anna, minä, Vesa, Pia ja Grace. Oikeastaan vasta matkalla päätettiin mihin mennään, rantaan päin ajeltiin. Päädyttiin taas Puerto Vallartaan yöelämänsä ansiosta. Ajeltiin toista, ilmaista eli siis tietullitonta reittiä Vallartaan päin. Katteltiin et oli vähän kivivyörymiä ollu vuoristotiellä, ja sit vähän myöhemmin katteltiin ku pikkukiviä ropisee tien viereen. Kuului myös kivaa ropinaa. Ei siinä oikeastaan edes ehtiny hälytyskellot soida, ja vastaankin tuli autoja, kun sitten hirveen pamahduksen saattelemana kivi tippui suoraan tuulilasiin. Ei onneksi tullu läpi mut melkein.. lasia oli sisällä ihan mukavasti. Liimalasi ei oo yhtään huono juttu sittenkään. Olin ite vielä ratissa :S Onneksi ei myöskään peittäny näkyvyyttä kokonaan, osui sen verta alas tuulilasia, että ihan hyvin sillä pystyi ajamaan. Grace parka oli ihan masentunu, kivat synttärit :)

Sit vielä ku päästiin Vallartaan saatiin aikaiseksi vääntö yöpaikasta: minä ja Vesa haluttiin halvin mahdollinen, 100 pesoa/yö, ainakin Anna ja Pia ois halunnu hienompaan 300/yö jossa ois ollu hieno allasalue. Pojat voitti, mitään järkeä maksaa kolminkertaista hintaa uima-altaasta jos on meren rannalla kuitenkin.

Kyllä se ilta lähti sitten samppakaljan ja rommin säestyksellä liikkeelle ja ihan hauskat synttärit saatiin Gracelle aikaiseksi! Lauantaina tytöt paineli sitten kylpylään ja maksoivat itsensä todella kipeiksi siitä, me vesan kanssa oltiin rannalla (ilmaiseksi), oli muuten jyrkin ranta millä oon uinu, älyttömän väkivaltaiset aallot lyö siihen, vähäks siistiä :D Mukana kulkeutui koko ajan nyrkin kokoisia ja siitä pienempiä kiviä jotka koko ajan osui nilkkoihin sekä tulo- että paluuvirran aikana, hehee. La-iltana oli myös nyrkkeilytapahtuma, siellä oltiin, eka livenyrkkeily mitä nään, ei nyt mikään uskomattoman kummoinen kokemus.

Tänään vedettiin perus kahden tunnin surffit taas Sayulitassa, ens kerralla vois oikeastaan mennä vaan sinne ja surffata koko viikonlopun. Ihan kivasti ihokin kestää jo aurinkoa, olin täysin ilman rasvaa eilen 2 tuntia aurinkoa ottamassa enkä palanu ollenkaan, ei nyt tosin ihan pilvetön taivas ollu. Pitäis yrittää päästä eroon tästä kaameasta terassirusketuksesta :)

Yhyy, ens viikolla kokeita ja ensimmäiset esitelmät (espanjaksi). Yök. Yök. Yök. Loppuis jo koulu :)