Pienet asiat ne on jotka ratkaisee. Tänään n. puoli kymmenen aikaa illalla kotimatkalla koulusta Meksiko pääsi taas yllättämään. Siinä rauhassa Notkeaa Rottaa kuunnellessani bussi otti ja kääntyi tieltä huoltoasemalle, aattelin hetken et oisko siinä joku vika vaimitähä. Paskat, kuski pysähtyi tankkaamaan! Jutteli siinä mukavia tankkaajasedän kanssa varmaan 5min odotellessaan tankin täyttymistä. Rupes naurattamaan kummasti, muut matkustajat varmaan katto et mikäs tolle nyt sitten tuli :D

Mitäköhän suomessa sanoisivat jos 102 otaniemestä kamppiin pysähtyisi ruoholahdessa tankille :) Kyllähän nuo tunnetusti jotain polttoainetta tarvitsevat, mutta että matkustajien odotellessa.. Taksissakin ollaan pari kertaa istuttu kuskin tankatessa. Siis sairaan pieni juttuhan toi, mut jotenkin se kuvastaa täydellisesti semmoista perustavanlaatuista eroa Suomen ja Meksikon välillä. Sitä on vaikea kuvailla, mutta ehkä sen voisi muotoilla esim "ei se niin tarkkaa ole" tai "ei se nyt niin justiinsa" tai "turha nyt jännittää liikaa" tjsp. Täällä nyt vaan on tämmöistä, kaikki on siihen tottunu eikä ne muusta tiedäkään. Eivätkä valita, TIM (This is Mexico, kattokaa Blood Diamond).

Hassua on kyllä koulun pukuhuoneessa/suihkussakin välillä. Keräsin taas ihmetystä ku olin unohtanu pyyhkeen kotiin ja pelkkään pikkuruisen salipyyhkeen kanssa tepastelin pokaalit paljaana pukuhuoneen poikki suihkuun. Meksikolaiset on aika häveliästä sakkia nimittäin. Reteät machot uimaripojat suihkuttelevat useimmiten simmarit jalassa, välillä jotkut käy bokseritkin jalassa suihkussa. Ei siis kaikki mutta varmaan puolet. Tuota voisi jo nimittää pippelikompleksiksi :D Tytöt on vielä häveliiämpiä: Annan mukana eivät edes treenivaateita vaihda päälle muuten ku lukon takana jossain kopissa (tai vessassa), ja tyttöjen puolella kaikki suihkut on omia koppejaan. Nimittäisikö tota nyt sitten vaikka tissikompleksiksi..