Nyt kun ollaan taas kaksin (kolmin), on jotenkin turhankin rauhallista :) Pitkän loman jälkeen kouluhommat tuntuu aivan uskomattoman luotaan työntäviltä mutta ei auta itku ei, huomenna koe ja läksyjäkin pitää tässä. Noh, ens viikon kokeiden jälkeen on viikko koulua ja sitten alkaakin jo loppukokeet. Ilmeisesti sain vähän venkslailtua loppukokeitani siten, että saattaapi viimeinen Tec-koulujuttu ever olla jo 4.5. Lennot Vegasiinhan meillä on 15.5. Anna on kovasti suunnittelemassa Oaxaca-Chiapas -matkaa tuohon loppuun ja itekin kyllä kovasti haluaisin mukaan. Ongelmana saattaapi tulla taas se perinteinen rahatilanne vastaan.

Tässä tosiaan saattaa käydä niin, että luppoaikaa on aika paljon tämän viimeisen kuukauden aikana mutta ei rahaa matkustaa. Sitä vois sitten vähintäänkin yrittää urheilla paljon. On vaan taas semmonen lopun alku -tunne: koska täällä ollaan "enää" kuukausi, ei oikein jaksa panostaa enää mihinkään uuteen. Pitää nyt silti vähintään yrittää olla jämähtämättä kotiin lojumaan. Ehkä se koti-ikävä alkaa hiljalleen tässä jo kolkutella :)

Mihinköhän sitä Suomessa päätyy sitten asumaan. 18.5. tullaan, 1.6. saadaan TKY:ltä "joku kaksio", sieltä voi tulla ihan mikä tahansa pommi. Noh, sittenpähän sen näkee :S