Joopa, huomenna on viimeinen tentti klo 13, sen jälkeen kamojen pakkaamista, kavereiden kanssa kahvittelua, illalla illalliselle ja ylihuomenna kasin aikaan aamulla muistaakseni kone Vegasiin. Meksiko jää siis taakse, ehkä ikuisesti. Pitäis jotain viemistäkin miettiä mut kattoo nyt miltä noi matkalaukut näyttää ku tavarat on sinne tungettu. Painorajoituksista saattaa tulla ongelmaa viimeisellä Frankfurt-Helsinki -lennolla, toivottavasti saatais Vegasista checkattua tavarat Suomeen asti.

Oli kyl ihan loistoreissu toi viimeviikkoinen! Käytiin siis Meksikon eteläisimmät valtiot, Chiapas ja Oaxaca, tai ainakin tärkeimmät paikat niistä. Molemmat on Meksikon köyhintä ja "intiaanipitoisinta" aluetta. Oaxaca vähän kuivempi mutta Chiapas luontonsa puolesta maan kauneinta: vuoristoa ja viidakkoa, tuli aika vahvasti Ecuador mieleen.

Hauskaa oli etenkin nähdä Antti pitkästä aikaa. Antti on tosi hyvä tyyppi ja sen kanssa viihtyy aina, Anna (ja Apimonkin) myös. Hauskaa oli myös se, että Miss Universum -finaali on Meksikossa ihan kohta ja kilpailijat sattu just Chiapasiin meidän kanssa samaan aikaan jotain promoomaan. Nähtiin ne ensin pääkaupungin lentokentällä ja sitten vielä San Cristobalissa.

Tosiaan nähtiin paljon viidakkoa ja mayaraunioita. Lisäksi pääs kurkkaamaan miltä Guatemala näyttää, ajeltiin veneellä rajajokea muttei varsinaisesti ylitetty rajaa. Tuli taas kivikasakiintiö täyteen :) Viidakko on kyllä hieno paikka, oli hämähäkkiapinaa, mölyapinaa (kyllä, pitivät älytöntä mölyä, katsokaa vaikka mun ottama video), kaiken maailman tukaania ja liskoa ja ties mitä örkkimörkkiä. Löysin itestäni tänään kolme jotain punkin tapaista, puhuttiin Antin kanssa ja se oli kans tänään nyppiny niitä itestään. Anna näköjään säästyi kokonaan.

Pistin kuvia taas. Kävi vähän sillee et muistikortista loppu tila puolessa välissä matkaa, siksi on aika kihtaasti loppupään kuvia kun ei raaskinu poistaa alkupäästä :)

Suomi jo tutisee, kohta ollaan siellä :)