Hehee, eilen oltiin Bioparque Estrellassa, se on tommonen eläintarha/eläinpuisto jokusen kymmentä kilsaa Monterreystä kaakkoon. Oli oikein loistoilma, taisin jopa vähän palaa ekaa kertaa (olin koko päivän auringossa enkä tietenkään rasvannut). Loistomeininkiä tää paikallinen kyl.. busseja piti lähteä 8 ja 10 välillä aamulla ~vartin välein, mentiin bussiin 9.20 ja se lähti joskus 10.20.. matkan piti kestää 55min, menomatka kesti 2h ja paluumatkakin 1h30min. Turha siis tehdä mitään minuuttiaikataulua täällä :)

Parhuutta eläintarhassa oli kyl semmonen safariajelu semmosen pitkälavaisen kuormurin lavalla. Paikallisilla oli toki ostettuna älyttömät määrät pähkinöitä joita sitten syöttivät elukoille. Oli strutsia, emua, kirahvia, afrikannorsua, puhvelia, virtahepoa ja varmaan 10 eri pukkilajia.. ja bambeja :) Strutsit on kyl kunnon dinosauruksia.. vaikka lavan kaide oli jotain 2m korkealla ne silti helposti ylettyi härkkimään nokallaan sen yli, ja muutamalta pennulta lähtikin mukilinen pähkinöitä kädestä :) Aika friikkejä otuksia, ei ois heti tullu mieleen lähteä juoksentelemaan niiden kanssa niitylle.

Siellä oli myös joku parin kilsan vaellus semmoseen laaksoon jossa oli keinotekoisia vesiputouksia ja pitkospuita :) Ihan jees mesta kokoaisuudessaan, safariajelun lisäksi ei kyllä ihan kauheesti antia. Mukavaa oli kyl nähdä se, että niillä eläimillä oli oikeasti aika hitosti lääniä kirmailla, ei tarvinnu mihkään pikku häkkiin lukita.

Kuvia eläintarhasta

Törmättiin muuten toissapäivänä koululla pyöriessämme vuokraisäntäämme Torresiin. Siitä ei kyl nyt oikein ota selvää et onko se vähän kiero vai oikeasti tosi hyväntahtoinen ja ystävällinen. Saatiin kutsu niiden kanssa käymään jenkkien puolella jossain factory outletissa missä on tosi halpoja vaatteita.. hmm.. kuulostaa kyl ihan kivalta. Se vaan ekaksi selitti miten meidän kämppä on sitten "superlimpio" eli superpuhdas kun saadaan se, siivooja jynssää oikein huolella. Nyt sitten se selitti miten sillä on tapana nukkua sunnuntaisin vähän pitempään joten niillä ei ehkä ole aikaa siivota sitä aivan niin täydellisesti.. huoh. Katotaan nyt miltä se sitten oikein näyttää huomenna. Suullisesti vuokrasopparit on tehty 6kk ajalle mutta ainoat allekirjoitetut versiot siitä sopparista on meillä, hehee :)

Noei, Anna on meistä kolmesta ainoa joka nyt ei ihan täysin tyytyväinen siihen kämppään ole. Se jaksaa harmitella pesukoneen puutetta ja pientä kylppäriä ja ehkä vähän korkeahkoa hintaa. Mua ei kyllä yhtään kaduta, kämppä on ihan megalähellä koulua, pesula ja 7/11 korttelin-parin päässä ja se paikka on persoonallinen :) Vuokra nyt on vesineen sähköineen varmaan jotain 3300 pesoa/kk/nokka, euroissa siis ~235. Halvimmillaan ois voinu saada ehkä tuhat pesoa halvemmallakin, tiedä sitten. 2 päivää me joka tapauksessa noita kämppiä kierreltiin, hyvä että oltiin aikaisin liikkeellä.