Uuaah, ekan kokonaan Monterreyssä vietetyn viikonlopun jäljiltä (hyvät levot joo) arki on taas ihkua.. Tänään oli tentti 9-11, sitten ryhmätyötä (meidän pitää Antin ja Maijan kanssa pitää esitelmä Suomesta), ehkä salille jos ehdin ja sitten taas koulua 18-21. Eipähän tuu tekemisen puutetta taas tänään.

Viikonloppu oli ihan jees. Tosiaan pysyttiin kaupungissa ku piti (muka) opiskella, vähän jäi ainakin mun osalta taas opiskelut hiljaiseksi. Perjantaina pelailtiin meillä pokeria poikuleiden kanssa ja sitten paineltiin jonkun meksikolaisen synttäripileisiin.. Lauantaina käytiin kattoo meidän koulun jenkkifutisjoukkueen (joka on muuten Meksikon paras) avausottelua, ihan hauskaa settiä. Illemmalla (yöllä) taas poikuleiden kanssa paariin, joku international party se oli, 80 pesoa sisään ja olut 3 pesoa (0,25e). Olut kylläkin oli 0,19L, huijausta :D Olipahan vielä täydempi baari ku aikasemmat, tuolla ei mahtunu suuntaan eikä toiseen oikeastaan kukaan :D Täällä varmaan seinät ratkeaa ennen ku poket päättää, että paikka on täynnä :)

Tänään aamulla oli ulkona viileetä, olin ihan :O omglolwtf! Vieläkään (klo 11) ei hikoiluta paitsi auringossa, käsittämätöntä. Sinällään sitä odottaa mielenkiinnolla "talvea", täällä lämpötila voi joulu-tammikuussa laskea nollan tuntumaan yöllä. Ei siinä mitään mutta kun eihän meillä mitään lämmitystä ole, ikkunat on yksinkertaiset eikä täällä mitään tiivisteitä missään ikkunoissa yms ole. Tähän mennessä pärjätty käyttämällä lakanaa peittona, voipi olla et jonku nyljetyn karhun tjsp joutuu jossain vaiheessa ostamaan jottei kuole kylmyyteen :)

Ainakin toi meidän espanjan kielioppikurssi on ihan leikkikoulua. Ihan basic espanjaa, vähän liiankin helppoa mulle, mutta vaihtaa ei enää voi. Sit kokeessa opettaja sanoo, että "jos on joku sana mitä ette ymmärrä tai tiedä niin kysykää vaan". Mitäs hittoa noihin sitten opiskelemaan jos vastaukset saa kysymällä kokeen aikana :D 23-vuotiaana eskarissa, mikäs tässä :)