Jeps, lisävääntöä kurssien kanssa..

Keskiviikon aikaisempi kurssi, jotain tekemistä financial statementtien kanssa lukemisella.. Oltiin Vesan kanssa tunilla, ei oikeastaan tunnin aikana tajuttu yhtäkään mitään mitä siellä puhuttiin.. juteltiin opettajan kanssa, todettiin et oltiin päädytty kirjanpitäjien himo-osaamiskurssille, varmaan ois pitäny laska (Laskentatoimi ja kannattavuus) päästä hyvillä arvosanoilla ja pari sen jatkokurssiakin. Että se siitä, häivyttiin sen kolmoistunnin puolessavälissä for good. Tajusin sen jälkeen, että yks toinen kurssi mulla oli vielä jatkokurssi SIIHEN, jätin senkin sitten käymättä yhdelläkään tunnilla :)

Tiputin siis ihan orkkislukujäjärjestyksestä kolme kurssia ja otin yhden tilalle, "Evaluacion de proyectos", se vaikutti sopivan helpolta ja siihen oli tilaa.

Uusin, päivitetty lukujärjestys!


Nyt iski taas muuten hyvä treenausmentaliteetti päälle, tällä jos kantaa lukuvuoden loppuun niin omaan fysiikkaan lienee varsin tyytyväinen kesällä. Tänne tullessa painoin joku 84 kiloa, viimeisin puvcnnitus pitkät vaatteet päällä oli 77 kiloa, lienee varmasti tekemistä sen kanssa, että
a) en ole käynyt punttiksella sitten syyskuun
b) oon onnistunu syömään vähemmän täällä ku suomessa
c) toivuin just viikon ripulista

Joka tapauksessa paino on painunu alas, jännää. Kuitenkaan en väittäis, että täällä Meksikossa on nyt niin mielettömän terveesti tullu elettyä. Ehkä just noi kaks ekaa on vaikutanu. Nyt kuitenkin tää uus lukujärjestys lähes pakottaa urheiluun... kahdesti viikossa 1½ tuntia tennistä, siihen päälle olis tarkoitus käydä 3-4 kertaa viikossa puntilla ja jos vielä saisi mukaan mahtumaan lenkkeilyä (lähellä on iiiiiiso puisto), niiin AVOT.

Viikonlopuksi lähdetään Pueroto Vallartaan Vesan juuri ostamalla, toivon mukaan huomenna saamalla autolla, matkassa mun ja Annan lisäksi Vesa(Monterrey), Johan(uusi tulokas, Hanken) ja Nikke(uusi tulokas, Hanken). Nyt kun on jo surffivaatteetkin ei voi olla muuta kun surffaamatta.

Jos en muuten maininnut, niin 18.5. perjantai-iltana ollaan Annan kanssa takaisin Suomessa, meillä on nyt ostettuna lennot Las Vegasista Frankfurtiin ja Frankfurtista Helsinkiin. Enää puuttuu siis lennot täältä Vegasiin, juuri pelaillaan luottokorteilla jotta saatais nekin ostettua. Kaikki kansa siis hereille, me ollaan ratakunnossa 19.5. lauantaina :)