Joopa, maanantaina tosiaan lähti koulu sitten käyntiin. Mun oli tarkoitus ottaa espanjan kurssi Español Avanzado 1 ja sille kaveriksi 3 rahoituskurssia joista vähintään 2 espanjaksi. Noh, totuuden hetkellä eli kurssivalintoja tehdessä ei sitten käynytkään ns. flaksi vaan meni suunnitelmat vähän uusiksi. About kaikki tahtomani rahoituskurssit, jotka ovat siis jatkokursseja, ovat kaikki illalla. Espanja olisi ollut 4 kertaa viikossa 8.30-10 joten tiputin sen sitten pois. Koululle kun on matkaa melkein tunti suuntansa ei oikein jaksa ravata siellä enempää kuin kerran päivässä. Käteen jäipi sitten 5 rahoituksen kurssia, joista kaikkien piti olla espanjaksi mutta yksi olikin sitten yllättäen englanniksi, ihan kiva yllätys. Kahdella en vielä ole ollut joten niiden kielestä en siis voi olla ihan 100% varma. Jos jaksan käydä kaikki 5 saankin sitten kasattua itelleni täyden sivuaineen rahoituksesta, yllätyin itsekin tuosta mutta jotenkin tykkäsin syksyllä käymästäni peruskurssista ja niinpä päätin lukea sitä lisää :) Pääaineena tutaa, sivuaineen rahoitus, en siis tule osaamaan mitään käytännössä :D Jos tosiaan vääntäsen täältä sittenkin itselleni sivuaineen niin eipä niitä opintoja kauhiasti jää suomessa suoritettavaksi, vähän suuntaa ja reilu puolet pääaineesta, siinä se. Ajallisesti ehkä vuosi-puoltoista paluusta dipan aloittamiseen. Pelottavaa :D Pitäis saada työura jotenkin käyntiin..

Mun aika erikoinen lukujärjestys.

Tosiaan epsanjankielisiä kursseja ainakin riittää. Oon nyt kahdella espanjankielisellä kolmoistunnilla ollu, on siellä ainoana vaihtarina kieltämättä vähän orpo olo. Toisella kurssilla en oikeastaan puhunu kenenkään kanssa, toisella yhen pojan kanssa jonkin aikaa tauolla ja sit yhet tytöt kysy multa tahdonko olla niiden kanssa samassa harjoitustyöryhmässä, kivaa. Onhan se alkuun vähän hankalaa ku osaa kieltä sillee menettelevästi mut kaikki muut on tuntenu toisensa ja opiskellu yhdessä jo useamman vuoden. Voi olla, ettei mulla tule olemaan yhtäkään kurssia jolla ois muita vaihtareita. Eipähän kukaan pääse valittamaan, että hengaisin liikaa ulkkareiden kanssa koska sitä en oo tehny oikeastaan yhtään täällä jos ei Annaa, Vesaa ja Ainoa lasketa :) No, oltiin me perjantaina paarissa missä oli paljon muitakin ulkkareita.

Ostin muuten tänään surffipaidan ja surffishortsit, nyt oon siis täysin pro surffaaja. Enää puuttuu taito :D Viikonloppuna ehkä rannalle opettelemaan!