Tässä taas koeviikkoa pidellyt, tokat välikokeet siis mennyt/menossa. Torstaina oli Financial Administrationin koe, vietin käsittämättömät 3 tuntia kirjastossa laskuja harjoittelemassa (ja opettamassa Rossia, se on jotenkin vähän hidas noiden kanssa), ehkä pisin yhtäjaksoinen opiskelusessio koko syksynä! Menin kyseiseen laskentatoimen kokeeseen sitten nohevasti ilman laskinta, en henkisesti ollu vissiin ihan tällä planeetalla :D Noh, koe oli aivan käsittämättömän helppo.. yleensä kokeissa on edes yks vähän haastavampi tehtävä, tossa kahdesta arkkityyppitehtävästä tasan yksi kummastakin, vieläpä helpoimmat mahdolliset tapaukset. Alko oikein ärsyttämään, nyt mun tuleva loistoarvosana ei saa ansaitsemaansa kunniaa kun muutkin saa pakosti hyviä. Sitäpaitsi mun saletti-100% kusahtaa aivan varmasti johonkin huolimattomuusvirheeseen perinteiseen tapaan. Oisin osannu ne vaikeimmatkin tapaukset, MURMURMUR.

Ihme tyyppejä noi muut opiskelijat kyl ainakin tolla kurssilla, ekaa kertaa sitten lukion jälkeen tunnen itteni taas tosi fiksuksi muiden opiskelijoiden rinnalla. Ikinä en oo finajuttuja opiskellu mut ihan helposti hanskaan ne laskut, ne on tosi simppeleitä. Muilla ei vaan tunnu ihan yhtä hyvin pyyhkivän :D

Antti muutti toissapäivänä pois isäntäperheestä Ainon ja yhen Meksikolaisen tytön kämppikseksi, se on ihan onnensa kukkuloilla ku saa juoda olutta kotona eikä tarvitse jakaa makuuhuonetta karvaisen saksalaisen kanssa.

Tänään oli espanjan sanakoe. Antti auttoi mua valmistautumaan siihen eilen: Kävin sen kaa kaupassa, menin sitten niille oluelle, yksi asia johti toiseen ja lopputuloksena tyhjä siksari ja bacardipullo. Noh, sopivassa aamupöhnässä kokeeseen, 10/10 oikein. Oon vaan niin hyvä :D

Viikonlopun agendaa: lukemista, tänään paariin, huomenna futismatsiin, peruskamaa siis. Ei päästy sinne Matacanesiin, kuulemma tie on sortunu :D Perseen perse, ois vaan ollu ihan loisto reissu. Noh, Yucatanilla on kuulemma joku paikka missä on maanalainen joki ja sinne järkätään reissuja, kuulosti kiinnostavalta.