Päivä 27-28: Quito-Panama City-Meksiko City-Monterrey

Lento lähti tällä ketaa ajallaan, 15.20 Quiton internationaaliselta lentokentältä. Mukavasti piti täysin ilmoittamatta maksaa vielä 37.90 taalaa "ulkomaanlentoveroa". Hmph. Panama Cityn lentokentällä oli muuten ihan hitosti erilaisten rommien maistattajia, tultiin poikien kanssa kaikista rommimaistiaisista mukavan hilpeään matkustuskuntoon :) Pitäis lanseerata tommoset muillekin kentille, nopeuttaa odottelua kummasti :)

Meksikoon saavuttiin kymmenen jälkeen illalla, sitten piti vielä päästä pääkaupungista Monterreyhyn. Paitsi Antti ja Arttu jotka jatkoivat länsirannalle uutta vuotta viettämään. Kotimaanterminaali oli about kiinni ja kaikki lennotkin oli kuulemma seuraavalta aamulta buukattu joten bussilla sitten. Lähti yhdeltä yöllä, oli vähän ennen yhtä päivällä perillä, vajaa 12h siis. Noh, tommosiin matkoihin ehti jo tavallaan "tottua".

Matkan saldona siis tuhansia kilometrejä lentokoneella, tuhansia kilometrejä bussilla, satakunta junalla, kaksi maata, kaksi mannerta, viidakkoa, vuoristoa, rantaa ja aavikkoa, surffausta, vaellusta, lentämistä, koskenlaskua, pyöräilyä, veneilyä ja mönkijöitä, hautoja, kirkkoja, luostareita, raunioita, heinäsaaria ja TIES MITÄ. Kiinnostava Statistiikka(tm): istuttiin bussissa ja lentokoneessa ja junassa n. 143 tuntia tuon kuukauden aikana. Tuohon 143 tuntiin ei ole laskettu mitään muuta kuin itse matkustusajat, ei siis odottamisia eikä siirtymisiä joiden kanssa varmaankin 200 tuntia paukkuisi. Lomalla siis nähtiin paljon, mutta myös matkustettiin paljon eikä tuo nyt aina ihan varsinaista lepolomaa ollut :)

Tarttuipa mukaan tosiaan yhteensä 1,917 kuvaa tai viedeota koko sakilta yhteensä, mulla on kaikki DVD:llä, koostelen tässä niistä nettigallerioita mutta kuten voitte kuvitella, työtä riittää joten ainakaan tänään niitä ei vielä näy. Yhteensä Perusta laittanen jotain 300-400 kuvaa, Ecuadorista ehkä 200-300 :)