Olipas mukavat 2 viikkoa suomalaisen apinalauman kanssa. Olttin ensin yö Meridassa, siitä Chizen Itzan kautta Cancúniin jossa 3 yötä. Cancúnista Playa del Carmeniin 4:n yön ajaksi, vielä yöksi Meridaan ja lento Guadalajaraan. Guadalajarassa 2 yötä, Sayulitassa 2 yötä ja sitten vielä viimeiset 2 yötä Guadalajarassa. Liikkeessä pysyttiin :)

Cancúnista oli kovat odotukset Spring Breakin suhteen, ei oikein lunastanu. Olihan siellä hyvä meininki baareissa mut muuten ihan uskomattoman kallis paikka. Siellä todella viihtyäkseen lienee pakko olla kalliissa All Inclusive -hotellissa rannalla. Meidän hotelli oli laguunin puolella, ihan viihtyisä kyl, etenkin meidän supersviitti kuudelle :) Mut yhtäkään tissiä ei Cancúnissa nähty mikä oli kaiken College Spring Break -hehkutuksen jälkeen pienoinen pettymys. Kohokohdaksi Cancúnissa voisin mainita meidän open bar -päivän. Aamukymmenestä viiteen asti Isla Mujeres -snorkkailuristeily jossa open bar koko päivän, nimim. tequilaa aamukymmeneltä. Illaksi/yöksi mentiin sitten vielä Cancúnin kuuluisimpaan yökerhoon, Coco Bongoon, jossa toki myös open bar. Hieno paari kyl, suosittelen jos sattuu Cancúnin suuntaan joskus. Hyvät maistit saatiin :)

Carmenissa oltiin ihan ok hostellissa (paitsi et se oli saksalaisten pyörittämä). Siellä oltiin aika chillisti, me pojat oltiin joka aamu jo yhdeksän aikaan aamulla sukellusopetuksessa. Vatsanväänteistä sun muista terveydellisistä haitoista huolimatta saatiin kurssi suoritettua ihan hyvällä aikataululla. Päästiin tekee neljä kunnon sukellusta joista kolme n. 12m syvyyteen ja yksi n. 18m. Carmenissa tosiaan viimeistään alkoi olee joka jampalla vatsaongelmia, myös mulla ja Annalla. Yks jos toinenkin aina jäi pois illalliselta (tai sukeltamisesta) vatsan takia. Nappia tuli syötyä :) Itelläni viimeisenä Carmen-iltana, Samin 25-synttäripäivänä, kostautui yhdistelmä vatsa sekaisin - kaksi sukellusta päivällä - jokunen annos alkoholia -yhdistelmä ja aika käsittämättömästi onnistuin pyörtymään meidän illallisravintolan lattialle. Noh, olo oli parempi ku siitä heräsin mutta en kyl jatkanu enää synttäreiden juhlimista. Päivän quotena toiminee paikallisen ambulanssimiehen mietteet mitattuaan mun verenpaineen "Meillä on yleensä tapana pyytää 70 dollaria tästä käynnistä, mutta me ei nyt sitä oteta vaan joku muodollinen korvaus riittää". Löin sitten käteen 200 pesoa. Hirveetä potilaiden hyväksikäyttöä :D

Guadalajaraan tultiin su-iltana aika myöhään. Maanantaina muut kierteli kaupungilla, mä kävin aamulla yhellä tunnilla ja sit lueskelin päivällä kokeisiin. Tiistaina käytiin koko ronkka meidän koululla, mä tein siinä yhden tentin ja muuten vaan hengailtiin ja lintubongailtiin. Kolmen aikaan tiistaina käytiin hakee vuokra-auto, Chrysler Voyager, ja paineltiin sillä kuusistaan Tyynenmeren rannalle Sayulitaan. Mitään hostellivarausta ollu tietenkään mut onnistuttiin löytämään tosi makee bungalow-hotelli sieltä joka oli vielä lisäksi erittäin kohtuuhintainen. Keskiviikko surffattiin ihan koko päivä. Meidän viikingit onnistu polttaa itsensä aika totaalisesti ja näytti joltain retiiseiltä koko loppureissun :D Torstaina Grace tuli aamulla Vallartasta ja meillä oli tarkoitus surffata koko päivä ja lähteä illansuussa takaisin Guadalajaraan. Noh, pojat oli niin palaneita ja vereslihalla ettei kestäny vedessä kauempaa ku 10 minuuttia. Aallot oli tosi korkeita ja mä aika ahnaasti menin niitä ottamaan, hyvällä itseluottamuksella tietenkin. Yhtään en ehtiny kunnolla saada kiinni ennen ku semmosessa rinnankorkuisessa vedessä yks aalto pyyhkäs mun yli ja jotenkin onnistu paiskaamaan mut aika hyvällä voimalla suoraan selkä edellä pohjaan. Sen verran napsahti et loppu multakin se surffisessio. Siitä muistona edelleen aika kipeä, kämmenen kokoinen ruhje :S

To-iltana kun palattiin Guadalajaraan otettiin poikien kanssa perimeksikolainen PES-turnaus mun läppärillä, tytöt jaksoi hurrata vähän aikaa ja meni sit nukkumaan :) Viimeinen kokonainen päivä, perjantai, käytiin suorittaa viimeisiä shoppailuita ja pakkailtiin jo vähän kamoja. Illansuussa grillattiin katolla, muutenkin syötiin (ja juotiin) hyvin ja mentiin tuohon vastapäiseen baariin viimeisen illan kunniaksi. Kivaa oli ja tavoitekin saavutettiin: kotiinpaluukrapula urheille viikingeille.

Ottivat ja lähtivät yhdentoista aikaan la-aamupäivällä. Ressukoilla on ensin 7h bussimatka Mexicoon, siitä lento Pariisiin ja sieltä vielä Helsinkiin. Taisivat laskea yhteensä 29 tuntia, nyt on jotain vuorokausi niiden lähdöstä :P Ei käy kateeksi :D

Aivan loistavat 2 viikkoa oli, kiitokset Annelle, Samille, Mikolle ja Tuomakselle kun urheasti lensivät toiselle puolelle maailmaa meitä kattomaan!

Kuvien kanssa kävi nyt taas perinteiset enkä oikein saanu aikaseksi räpsittyä juuri mitään, Mikko sen sijaan paljonkin, koitetaan saada jotain webiin tässä!