Jotenkin olin siinä uskossa, että loppuajasta Meksikossa tulis aika seesteistä ja jopa tylsää. No niinno..

Viikinkien lähdön jälkeen päätin aattelin et ku ei muutakaan tekemistä oo niin urheillaan sit kunnolla. Tulikin kunnon kuntoiluviikko: 4 punttiskertaa, 2 kertaa tennistä pelaamassa ja 2 kertaa lenkillä. Sunnuntain sentään pyhitin lepopäiväksi. Viime viikollakin 4 kertaa puntilla ja yksi tennispeli turnauksessa jossa onnistuin paskan pelaamisen johdosta tippumaan ekalla kierroksella.

Perjantaina mentiin ehkäpä viimeistä kertaa rannalle, Sayulitaan taas. Majailtiin samassa hienossa ja halvassa bungalow's Jaquelinessa missä oltiin viikinkien kanssa pari viikkoa aikasemmin. Meitä oli 5 samassa huoneessa, oli ilmapatja mukana. 100 pesoa (7e) /yö ei oo paha hinta bungalowista missä terassi, pikkukeittiö sun muut mukavuudet. Viimeiset surffitkin tuli vedettyä, ekaa kertaa oltiin pro-puolella (nolaamassa itteämme). Sain joitakin aaltoja kiinnikin taas, kolmen viikon takainen surffionnettomuus ei siis traumatisoinu mua lopullisesti :)

Tosiaan viime viikosta alkaen ollu ihan PERSKELEESTI kouluhommia. Etenkin kun viikonlopuksi piti päästä pois. Oikein erikoismaininnan arvoinen on meidän Finanzas Internacionales -kurssin lopputyö jossa pitää torstaista seuraavan viikon perjantaihin asti joka päivä tehdä vähintään 3 valuuttakauppaa analyyseineen ja lisäksi kirjoittaa lyhyet analyysit tärkeimmistä markkinoista ja indekseistä (Meksikon pörssin IPC, Dow Jones, kulta, öljy ja tärkeimmät valuuttaparit). Onpa mukavasti hommaa varsinkin kun toi ryhmä nyt on vähän meksikolainen. Itse oon noita aika paljon jo räplänny ja mun piti ainakin omasta mielestäni olla meidän ryhmän toivo.. oon henkkoht hävinny tähän mennessä 2000 taalaa meidän ryhmän virtuaalirahoja (oikeilla valuuttamarkkinoilla).

Päivät siis menny hommia paiskoessa oikeastaan aamusta iltaan. Nyt saatiin 2 harkkatyötä jo päätökseen, tuo valuuttaharkka saadaan päätökseen perjantaina tai lauantaina. Perjantaina on yksi loppukoe. Lauantai-iltana mennään Alejandro Sanzin konserttiin (se setä joka esim. laulaa Shakiran La Torturassa). Sunnuntai-aamuna pyrähdetään sitten Viimeiselle Meksikonmatkalle, suuntana Etelä-Meksikon osavaltiot Chiapas ja Oaxaca. Luvassa ainakin raunioita, koloniaalisuutta, vesiputouksia ja viidakkomaisemaa. Alotettiin just malariakuurikin. Tavataan Annan kanssa Monterreystä lentävä Antti Chiapasissa sunnuntaina, meitä on siis kolme matkassa.

Paluu matkalta onkin sitten 13.5., viimeinen koe mulla on ennakkotiedoista poiketen 14.5. ja lennetään vegasiin 15.5. heti aamulla. Ei taida jäädä aikaa jäähyväisbileille :S

Kiirettä pitelee siis :D

Pistin muuten pari hassua Karibia-kuvaa ja sit viime viikon Sayulita-reissulta jotain. Oon ollu pirun laiska kuvaamaan :(

Suomessa reilu kahden viikon kuluttua :O