Mazatlán on Tyynenmeren rannalla n. 400,000 asukkaan kaupunki joka on Meksikon vilkkain kaupallinen satama ja kuulemma jenkkien 3. suosituin lomakohde Meksikossa. Rantaa siis piisaa ja hotelleita myös. Ei oikeastaan tullut edes nähtyä "oikeaa" Mazatlánia, pysyteltiin rantabulevardin tuntumassa joka on siis tosi siisti näin normikatukuvaan verrattuna. Pienoinen vanhakaupunki on täynnä tunnelmallisia kahviloita ja hotelleita, parikymmentä kilsaa pitkä rantabulevardi myös. Hiekkarantaa riittää enemmän ku sitä ehdittiin tutkia, enemmän kuin 40km siis lähes valkoista hiekkaa.

Makeita kuppiloita, baareja, kahviloita yms siis riitti. Lisäksi edustalla on saaria joissa voi snorklata yms. Jotenkin välitty semmonen välimeren fiilis. Ehkä senkin takia, että KAIKKIALLA piti oikein yrittää ettei paikalliset puhunu meille englantia vaan espanjaa, koko ajan kyllä muistuttivat englannillaan siitä, että turistipaikassa ollaan.

Kiva paikka kokonaisuudessaan, lämpimässä meressä uiminen ja vehreä maisema oli tosiaan vaihtelua täällä vuoristoisessa aavikossa kököttämiseen! Lämpötila atm 15-30 astetta.