Mukavaa kun jengi varmistelee tuloaan tänne. 19.2.-25.2. meitä viihdyttää äiti ja pikkusiskoni Sonja. Heidän kanssa pyöritään todnäk. ensin Guadalajarassa ja sitten rannalla Puerto Vallartan suunnalla. Sonjakin täyttänyt sopivasti 18 joten vois korkata pikkusiskon-kanssa-baarissa -neitsyyden :)

30.3.-14.4. vierailulla kiltakaverit Anne, Mikko, Sami ja Tuomas. Lentävät Mexico Cityyn ja sieltä mennään ilmeisesti suoraan Yucatanille, ensin Meridaan ja sieltä Cancúniin. Pääsiäisen tienoilla pystytään Annan kanssa olemaan vähän enemmänkin poissa koulusta koska meillä on viikon pääsiäisloma, Semana Santa. Tuona ajankohtana onpi myös jenkkien Spring Break ja Cancún sattuupi olemaan suosituimpia, ellei suosituin Spring Break -kohde. Jos jollekin sanoo Girls Gone Wild jotain niin niitä on vissiin just Cancúnissa kuvattu, luvassa siis kulttuurikokemuksia :D Tarkoitus kyllä nähdä Yucatanilla muutakin kuin vilauttelevia College-tyttöjä.. Yucatanilta palataan todnäk. ma 9.4. tietämillä Guadalajaraan hoitamaan vähän koulujuttuja, ehkä myös tyynellemerelle mennään, riippunee varmaan vieraiden tahdosta ja kouluhommien kulusta.

Käytiin muuten Puerto Vallartassa viikonloppuna. Vaikutti ihan mukavalta, joskin aika gringotäyteiseltä paikalta. Biitsiä ainakin riittää aivan tuhottomasti! Käytiin myös vähän matkan päässä olevalla Sayulita-nimisellä biitsillä surffaamassa, aallot oli aika sopivat joskin porukkaa aika paljon. Ei, en vieläkään osaa (todellakaan) surffata :D Käytiin myös ryhävalaita härnäämässä pienehköllä veneellä, merenkäynti oli aikamoista mutta suuntaa-antavia kuvia on lisätty galleriaan!

Niin, senkin voisi mainita, että Vesa otti ja osti auton, Oldsmobile Cutlass -95, 3,1-litrainen jenkkilaiva. Kesti ainakin viikonlopun matkailut (jotain 800 kilsaa yhteensä). Helpottanee matkailua muutenkin täällä. Toivottavasti ei hajoa jotta saisi sen sitten vielä myytyäkin ennen lähtöä, muuten tulee vähän kalliiksi. Maksoi n. 34 000 pesoa, eli 2500e kaiken kaikkineen. Ihan hauska kulkupeli, tuli sitten itekin ajeltua sillä takaisinpäin ensin maantietä ja sitten ihan täällä Guadalajaran kaupungissa, selvittiin hengissä :)