Ensimmäiset kokeet ovat takanapäin ja tulokset about saatu. Neljästä kurssista mulla oli siis kaksi koetta ja yksi ~koe. Yhdellä kurssilla on vain myöhemmin suoritettava projektityö. Kokeita on siis lukukauden aikana 4 joka kurssista, 3 välikoetta ja yksi koko alueen kattava loppukoe.

Varsinaiset kokeet oli espanjan kielioppikurssilta ja Financial Administrationilta. Täytyy nyt tähän disclaimerina todeta, että läksyt oon tehny ihan ahkerasti mutta noihin luin ehkä tunnin yhteensä :) Noh, ei kait siinä, espanjasta 90%, luokan paras oli 92%. Finakurssilta 88%, se oli paras jonka tiedän, ja urputin vielä arvostelusta ja uskoisin sen nousevan 94% tuntumiin, ja siihen tulee vielä päälle kymmeneksen korotus kun en kertaakaan edes myöhästynyt joten olettaisin saavan 103/100 % :)

Espanjan kommunikointikurssilla arvosana muodostuu tuntiaktiivisuudesta, kielellisistä kyvyistä, tehdyistä läksyistä sekä kokeenomaisesta ryhmätyöesitelmästä jossa siis oli kirjallinen- ja esitelmäosuus, aiheena siis Suomi. 88% ropsahti, semmosta ylempää keskikastia suunnilleen.

Ihan tyytyväinen voin siis olla suorituksiini tähän mennessä :) Etenkin kun suhteuttaa arvosanat opiskelun määrään niin olen joko älykäs tai onnekas tai sitten kaikki muut on vaan huonoja :) Etenkin tuolla finakurssilla jengi oli lukenu ihan älyttömästi eikä siltikään tajunnu niitä asioita vaikka ne oli aika simppeleitä ja niitä tahkottiin pitkään ja hartaasti. Unelma edelleen ois jos toi korvais laskan
(kauhukurssi nimeltä "Laskentatoimi ja kannattavuus" TKK:lla) mutta ei niin taida käydä :(

Näin iltasella rupes muuten taas satamaan ja ukkostamaan vaihteeksi. Oltiin Julion kanssa olkkarissa koneita näpyttelemässä kun salama välähti, samaan aikaan näin jotain selittämättömiä kipinöitä meidän pihalla ja jotain välähti myös meidän olkkarissa pistokkeen läheisyydessä. Myös Julio näki jotain tapahtuvan meillä sisällä, kumpikaan ei oikein kyennyt selittämään mitä mutta jotain täällä tapahtui. Sekunti myöhemmin tuli aivan kaamea jyrähdys joka pelotti Reetan huoneestaan alakertaan :) Joku härö sähköilmiö lähistölle iskeneen salaman johdosta kait.. jänskää :)