Tänään kiva ylläri Doing Business In Mexico -kurssilla: Loppuprojektin palautus ja esitelmät ei olekaan kahden viikon päästä kuten kurssiaikataulu sanoo, vaan viikon päästä maanantaina. Erityisen hauskaa siitä tekee se, että ollaan lähdössä keskiviikkona reissuun ja palataan tiistaina. Antti on kans samalla kurssilla ja tulossa samalle matkalle. Noh, väännön jälkeen sain sentään siten, että ei tule hylkyä kurssilta vaikka ei rojektia päästäkään esittelemään. Bussiliput, hotellit ja junaliput on jo plakkarissa, ei oikein houkuttele perua jo maksettua matkaa, täällä mitään rahaa varmastikaan takaisin saa.

Noh, oma osuus on toki sitten tehtävä ennen lähtöä. Oon nyt koululla (kello on 22.40) lukemassa huomiseen tenttiin, sen jälkeen kriisipaltsu ryhmän kanssa neljältä ja siitä sitten varmaan kirjoitan omaa osuuttani about ke-iltaan asti. Kahvi onneksi pitää hereillä ja yleensä oonkin tehokkaimmillani just ennen deadlinea. Tuleepahan pitkä yö tiistain ja keskiviikon välillä. Bussissa ehtii sitten levätä, matkaa Monterreystä Mazatlániin on kuitenkin se 16 tuntia :)

Aika reiluu meininkii kyl kurssihenkilökunnata spontaanisti vaihdella päivämääriä. Mikella kävi kans vastaava yhden kurssin loppukokeen kanssa, sekin käsittääkseni sai sen jotenkin väännettyä. Sentään tuntuvat vaihtareiden kanssa olevan aika joustavia, etenkin meidän espanjan kurssilla. Arbeit Macht Frei, tervetuloa vapaus siis ke-iltana, varmasti maistuu hyvältä, etenkin torstaina Mazatlánin biitsillä, ekaa kertaa nähdään meri sitten Suomen jättämisen, Tyynimeri täysin uusi kokemus mulle!