Las cucarachas son amigos, torakat ovat ystäviä, sanovat Meksikolaiset. Eivät ainakaan Annan :DDD

Tähän mennessä löydetty meidän sisältä 5 torakkaa: 1 eilen aamulla ja 4 tänään aamulla, yks oli yläkerrassa Reetan huoneessa, kiva et niitä sitten sinnekin vaeltaa missä nukutaan :) Ei mitään jättiläisiä oo vielä näkyny, suurin ehkä prinssinakin kokoinen. Raid tappaa talossa ja puutarhassa, myös jonku torakkaliidun levittäminen oletetuille kulkuväylille on kuulemma tehokasta, pitänee kokeilla. Nyt muuten jyrisee, kohta taitaa sataa, tietty heti ku sovittiin mennä pelaamaan biitsiä illemmalla :)

Tänään saatiin nelikko täyteen: Meidän Ecuadorilais-Meksikolainen kämppis Julio muutti. Tosi mukava tyyppi kyl, puhuu ihan selkeetä espanjaa ja tosi hyvää englantia, se voi sitten auttaakin meitä joissakin käytännön jutuissa :) 22-vuotias, tuli just Barcelonasta jossa oli vuoden vaihdossa. Kivaa saada taloon muitakin ku tyttöjä, ei niitä jaksa koko ajan 8)

Tänään tosiaan lentistä, ehkä myös leffaan. Lähileffateatterissa elokuvat keskiviikkoisin puoleen hintaan, kuulemma puoli koulua aina keskiviikkoisin siellä. Kannattaa mennä, normaalisti jotain 30 pesoa, nyt 15 eli hitusen yli euron :)