Tänään oli semmonen urheilukoejuttu johon kaikkien urheilukursseille osallistuvien pitää mennä kurssin alussa ja kurssin lopussa. Olin vissiin ainoa ulkkari tuona ajankohtana siellä eikä tietenkään valmentajat mitään sivistynyttä kieltä puhu.. noh, eleillä pärjää myös :) Törmäsin myös yhteen paikalliseen ja yhteen Argentiinalaisen joiden nimet tapani mukaan jo tyylikkäästi unohdin. Niiden kanssa sitten urheasti puhuin englantia :D Sainpahan lisää tenniskavereita!

Nojoo, paikalliset on kyllä tosi paskakuntoisia tai sitten vaan älyttömän laiskoja. Lisäksi vaikuttanee sekin, että lukukauden lopun testeissä pitää parantaa joka tulosta jos tahtoo hyvän arvosanan, hehe.. onneks sain kuulla niin en lähtenyt riuhtomaan maksimeja. Tein siis noin 80-90% teholla ja silti sain parhaat n. 30-40 ihmisestä about kaikesta. Tämä ei siis ole itseni hehkutusta vaan paikallisten fyysisen kunnon ihmettelyä.

Nippelitietona kuitenkin: Punnerrukset 50/min, vatsalihakset 40/min, venyvyys 57cm (aika härö, jaksa edes selittää..), 2400m juoksu 10.41, ilma 30 ja rapiat, puolipilvistä eli välillä tuikki aurinko. Etenkin juoksussa säästelin aika paljonkin, ite ihan tyytyväinen noihin tuloksiin, ei sitä ihan rupukunnossa ole vieläkään.