Ei sitten menty leffaan, taino Anna ja Reetta kyllä meni Julion kanssa. Vesa houkutteli mut parille oluelle niille, siitä sitten paineltiin jonkun ranskalaisen tytön bileisiin jossa oli ihan himopaljon porukkaa. En itse asiassa vieläkään tiedä kenen bileet ne oli. Suunnittelin jo kotiin lähtöä kun joku sai sitten idean, että lähdetään porukalla johonkin Havanna-nimiselle clubille jonne on kuulemma ilmainen sisäänpääsy. Mentiin sitten sinne taksilla, clubi on San Pedrossa 10km meidän koululta. San Pedrossa on kuulemma latinalaisen amerikan korkein keskiansio, siellä on about kaikki Monterreyn rikkaat. Meksikon 400 rikkaimmasta perheestä 250 asuu Monterreyssä, vissiin melkein kaikki San Pedrossa.

Kivan näköinen paikka oli joo, pihassa oli mm. Ferrari Enzo, uus Carrera Turbo S ja liuta muita kalliita autoja. Myös jotain Carrera GT:tä sun muita superautoja joita ei edes Suomessa ole. Just meidän näköinen paikka joo :D Se oli lisäksi aivan naurettavan täynnä, ihmismäärää vois kuvailla siten, että kuvittelee Suomessa tilanteen, että paikka on niin täynnä etteivät ota sisään ennen ku joku tulee ulos, ja kertoo sen ihmismäärän kahdella. Yllättävän hauskaa silti oli, ja loppuillasta pikkasen jo tyhjenikin. Paikka oli vähän Rose Gardenin tyyppinen mut ehkä kolme kertaa isompi. Neljältä kotona :S

Diggailen muuten aika paljon musiikista jota täällä soitetaan ympäriinsä. Tosi paljon jenkki-R&B -settiä ja lisäksi rentoa lattarimusaa ja tottakai regatonia :) Oon alkanu tykkäämään regatonista, se on halvalla tehtyä espanjankielistä R&B-musaa jossa on melkein aina jotain honottavia pimuja :) Suomessakin soi jonkun aikaa sitten radiossa yks regaton-biisi, Gasolina. Vois järkkää Athenelle Regaton-illan :) Toi otsikon biisi on semmonen mikä soi aina ja sit kaikki hoilaa sitä :)