Onpas nyt jäänyt taas kirjoittamatta.. tulee ihan huono omatunto kun kuitenkin kymmeniä ihmisiä käy päivittäin lukemassa enkä ole suoltanut tänne melkein viikkoon mitään. Yritän taas päivitellä vähän useammin, syytetään nyt vaikka kiireistä viikonloppua, viime aikoina tosi huonosti toiminutta nettiä ja toki omaa laiskuutta :)

Viikonloppu oli tosiaan yhtä häsellystä. Antti on kiipeilykurssilla ja siellä oli sitten törmänny jamppaan joka oli lähdössä "kanjonoimaan", canyoning, en oikein vieläkään oo varma onko toi virallinen termi. Kysyi muakin mukaan ja toki suostuin vaikken tiennyt muuta kuin että "ne kaikki muut on meksikolaisia, opas on Saltillosta, lähtö lauantaina kahden aikaan ja paluu su-iltana, ohjelmassa kaksi köysilaskeutumista ja sitten kanjonissa olevaa jokea pitkin laskemista". Oltiin perjantaina lähdössä just kauppaan ostamaan kuivamuonaa yms mukaan kun sitten saatiin tieto, että sateen takia reissu joudutaan siirtämään. Sateen takia peruttiin myös lauantain köysilaskeutumiskurssi. Pinche sade :( Vuorilla heiluminen kaikkine muotoineen on kyllä jotain mitä täällä syksyn aikana pitää enemmänkin harrastaa, onneksi mahdollisuuksia on ja tulee vielä.

Noh, perjantai-iltaan toi lohtua jenkkifutispeli (jonka Borregos voitti 34-0...). Lauantaina oli lohdutukseksi splättisreissu johon kerättiin kasaan 6 hengen joukkue, mukana menossa mun lisäksi Vesa, Antti, Mike ja Lucas Saksasta ja Jesper Tanskasta. Olipas taas taidonnäyte Meksikolaisesta organisoimisesta :) Lähtö oli ilmoitettu puolilta päivin, venailtiin siinä bussia sitten.. n. 12.45 ilmoittivat ettei bussi tulekaan ja alkoivat soittelemaan kavereiltaan apua kuskaamaan meitä. Kymmenen minuutin kuluttua tulikin semmosta Blink182 -tyyppistä surffirokkisettiä kovaa kuunteleva meksikolainen jamppa Hummer H3:lla, sillä sitten mentiin, aika huba vehje vaikkakin täysin epäkäytännöllinen ja älytön :) Itse paikka oli semmonen 3 paintballkenttää käsittävä aidattu alue keskellä aavikkoa. Paikalla tietty täys häröpallo päällä, joukkueita oli 20. Olivat kuulemma olettaneet, että paikalle tulisi jotain 5 joukkuetta. Kummaa miten voi myydä lippuja yhdestä paikasta ja silti olla täysin tietämätön montako on tulossa.. go meksikolaiset :)

Paluun piti olla klo 17, mutta pelit alkoi n. klo 14 ja koska joukkueita oli älytön määrä eikä toiminta ollut kovinkaan organisoitua, hommaan meni sitten aivan koko päivä. Kolme peliä pelattiin, yhteensä n. 12 minuuttia, ja niitä sitten odoteltiin yhteensä 7 tuntia suunnilleen :) 6vs6 deathmatch, jos ei 5min aikana tullut ratkaisua oli homma tasapeli. Eka tasuri, tokassa nöyryyttävä tappio ja kolmannessa voitto. Kotiin vietäväksi paskaiset vaatteet ja aika inha mustelma osumasta kyljessä, pääsinpähän kostamaan kokemani kivun viimeisessä ottelussa kun suolasin yhtä kaveria jostain 4m päästä, ainakin 4-5 osumaa sai ja jamppa oli T-paidassa :) Pitää kertoa tässä nyt Antin rambotarinasta: Se teki ekassa pelissä urhoollisen Rambo-syöksyn vastustajan tuliasemaan ainoastaan huomatakseen just hollilla, että panokset on loppu. Päätyi sitten seisomaan neljän vihun keskelle ilman kuulia, sai palkinnoksi varmaan kymmenkunta osumaa.. T-paidan tuoman suojan ansiosta kotiin vietäväksi jäi viitisen kohonnutta verestävää mustelmaa :)

Aino oli aikaisemmin sattumalta törmänny suomalaiseen Teroon joka tuo maahan Kopparberg's -siideriä :) Teron kautta päästiin sitten kiinni pieneen suomalaisyhdyskuntaan Monterreyssä. Sunnuntaina oltiin grillaamassa suomalaisen Antin luona, joka kutsui koko meidän pumpun kylään. Antti on Caterpillarilla töissä ja hänellä on vaimo ja kaksi lasta joista vanhempi viisi vuotta. Hän halusi meidät kylään jotta lapsi näkisi suomalaisia ja pääsisi puhumaan suomea. Oli kyllä loistopuitteet, talo vuorenrinteessä kalliilla San Pedron alueella, aika iso ja hieno talo, pihalla uima-allas yms :) Oli kiva sunnuntai, Terokin oli paikalla ja puheltiin niitä näitä. Tavallaan aukesi pieni ikkuna myös kesätöille Meksikossa ensi kesäksi.. Tero ja Antti tuntuvat tuntevan paljon porukkaa Monterreystä ja kuulemma suhteilla täällä pääsee ja pitkälle. Noh, katotaan nyt :)

Texasin reissu taitaa lykkääntyä kun melkein kaikilla muilla on viisumiprosessi jäissä, lykkääntynyt tai vielä vaan kesken. Kuitenkin tommoselle reissulle ois ihan kiva lähteä hyvällä porukalla! Sen sijaan tämän viikon suunnitelmat on selvillä, vihdoin pääsee taas näkemään muuta ku Monterreytä: Lähdetään erään matkatoimiston järkkäämälle reissulle Zacatecasiin joka on kuulemma tosi kaunis kaupunki jne jne. La on Meksikon itsenäisyyspäivä ja sillo on kuulemma tosi paljon häppeninkiä, ja tuolla Zacatecasissa varsinkin kuulemma konserttia sun muuta. Lisäksi jotain hopeakaivokseen tutustumista yms luvassa. Lähtö to-iltana, paluu sunnuntaina. Ei, en taaskaan tiedä reissusta mitään, en edes tiedä missä päin Zacatecas on :) Parhaiten selviää menemällä sinne :)

Pahoittelen taas kerran näiden mun kirjoituksen rakennetta, tää on tämmöstä flow:ta :) Kiva jos joku jaksoi loppuun asti, yritän nyt vähän tasaisemmin kirjoitella :)